1. Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den emailadress du angett i dina kunduppgifter. Spar den så du minns vid kontakter med oss.

2. Leveranstid

Dina varor skickas i regel dagen efter vi fått sin order. Vi skickar en sms-avisering till det sms-nummer du angett. Kolla numret du anger!!

3. Frakt tillkommer på alla försändelser.

4. Bealningsalternativ

   a. Du betalar enklast och billigast med VISA eller Master Card i webshoppen.

   b. Faktura med betalning på 15 dagar. Fakturan skickas som email när vi skickar dina beställda varor. Betalning sker till vårt bankgirokonto 5571-7201. Vi tar en kreditupplysning på Dig och en administrationsavgift på 20 kr tas ut. Om kreditupplysningen avråder från faktura förbehåller vi oss rätten att sända varorna mot efterkrav. Detta kostar 59 kr.

   c. Du kan själv välja betalning mot efterkrav och betala när Du hämtar ut varorna på utlämningsstället. Efterkrav kostar 59 kr.

5. Sen betalning.

Om betalning för en faktura överskrider utsatta 15 dagar har vi rätt att ta ut förseningsavgift. Den avgiften är på 75 kr. Dessutom tillkommer rätten att ta ut dröjsmålsränta enligt räntelagen utan Ditt medgivande.

6. Ångerrätt

Du har enligt med distansavtalslagen rätt att ångra Dig utan att ange anledning. Du måste dock meddela oss senast 14 dagar efter det att Du fått varorna. Varor som returneras ska vara oanvända och i oöppnade förpackningar. Returnera varorna med en kopia av fakturan. Du får själva betala returfrakten. Ange "Ångerrätt" på fakturan. Returer får inte skickas som postförskott eller efterkrav.

7.  Reklamationer

Skulle du råka få en defekt vara eller en felaktig leverans måste du meddela oss detta inom 14 dagar. Returvaror ska vara oanvända och i samma skick som när Du fick den levererad. Vi står för returfrakten och leverans av utbytesvaran. Skicka med fakturan eller kopia vid retur och ange orsaken till returen. OBS! Ta kontakt med oss innan du skickar en retur för att få reklamationen godkänd och returfrakten bvetald.

8. Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i Svensk domstol